Kantor saat New Normal

• 07 Oktober 2020

Jurusan Bahasa dan Sastra Inggris tetap melakukan kegiatan pelayanan kepada mahasiswa meskipun di tengah pandemik. Dengan keadaan New Normal seluruh pegawai dan dosen diwajibkan mengikuti protokol kesehatan ketika berkantor dan mahasiswa dibatasi kedatangannya di lingkungan kampus. Foto berikut merupakan keadaan kantor di masa New Normal terutama dengan menjaga jarak dan selalu menggunakan masker.

The English Language and Literature Department continues to provide service activities to students even in the midst of a pandemic. With the New Normal condition, all employees and lecturers are required to follow health protocols when they are in office and students are limited in their arrival in the campus environment. The following photo shows the state of the office in the New Normal era, especially by keeping a distance and always wearing a mask.

By Nirwana , M.Pd